MorMor - Some Place Else (2019)

Canada
Label: Don't Guess

1. Some Place Else (3:34)
  2. Outside (3:58)
  3. Days Like This (4:55)
  4. Pass the Hours (3:43)
  5. Make Believe (2:54)
  6. Get Away (3:07)
avatar van overmars89
De tweede fijne EP van deze man. Ik ben wel echt fan van hem aan het worden. Laatst ook erg genoten van zijn optreden in de kleine zaal van Paradiso. Net als zijn laatste EP is "Some Place Else" ook zeker niet perfect en springen de singles toch wel weer ver boven de rest uit. Maar ik houd van het sfeertje en van zijn stijl. Hij zingt erg smooth op de licht psychedelische en soms dansbare beats. Ik blijf MorMor dan ook zeker in de gaten houden.

avatar van musicfriek
Ook hier helemaal verliefd geworden op deze EP. Wat een geweldige zanger is MorMor met zijn warme, soulvolle stem. Zou me niet verbazen als hij binnenkort doorbreekt. De singles (tracks 2 en 4) zijn idd heel goed, maar om de rest nu als zoveel minder te bestempelen? Nee, ben ik niet met je eens. Ik heb als favorieten Outside en Days Like This, vooral laatstgenoemde is een heerlijk relaxed nummer met mooie, melancholische muzikale begeleiding. Krijg er geen genoeg van. Kom maar op met een volwaardig album!

avatar van Ducoz
Mormor betekend oma van moederskant in het Zweeds. Triviale, nuttige info.