menu

Russian Circles - Blood Year (2019)

mijn stem
3,57 (34)
34 stemmen

Verenigde Staten
Rock
Label: Sargent House

  1. Hunter Moon (2:20)
  2. Arluck (6:33)
  3. Milano (6:35)
  4. Kohokia (7:18)
  5. Ghost on High (2:34)
  6. Sinaia (7:30)
  7. Quartered (6:39)
totale tijdsduur: 39:29
zoeken in:
avatar van tumkie
4,0
Oei, nog geen stemmen op dit album? Lekker donker album, duistere sfeer, heerlijk.

4,0
Weer een prachtig album. Erg donker maar als je goed luistert hoor je tussen alle muren van geluid altijd wel een melodieus sprankje hoop. Zoals we van Russian Circles gewend zijn worden de nummers met veel zorg opgebouwd. Is wel muziek waar je even voor moet gaan zitten en een paar luisterbeurten moet gunnen. Tot slot het album is fantastisch geproduceerd.

avatar van Rinus
4,0
Overdonderend album weer. Grote gelaagdheid in de nummers, mooie opbouw en stuwend. Het album start rustig, om daarna in alle hevigheid los te barsten. Er wordt best wel af en toe gas teruggenomen, en het blijft door de bank behoorlijk melodieus. Goede productie die alles laat uitkomen (vooral op een goede koptelefoon). Dan hoor je alle lagen mooi.

avatar van andnino
3,5
Tjsa, het is wel weer goed. Maar ik moet toch zeggen dat ik deze band toch niet zo interessant meer vind. Ieder album sinds Geneva klinkt min of meer hetzelfde. Instrumentale muziek, zeker in rock/metal, blijft een lastig genre om interessant te houden.

avatar van FreekHeining
3,5
Goed album weer van deze helden. Misschien dat het nog moet groeien, maar denk dat ik dit toch de minste vind. Het is misschien iets te eentonig en 'eenvoudig'. De meer melodieuze/afwisselende Russian Circles heeft toch meer mijn voorkeur.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:24 uur

geplaatst: vandaag om 13:24 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.