Andy McKee - Art of Motion (2005)

Folk / Pop
Label: CandyRat

1. Art of Motion (3:25)
  2. When She Cries (3:35)
  3. Drifting (3:11)
  4. For My Father (3:55)
  5. Practice Is Perfect (2:59)
  6. Shanghai (4:14)
  7. Into the Ocean (3:52)
  8. Nocturne (3:13)
  9. Heather's Song (3:24)
  10. Samus Stardrive (2:41)
  11. Keys to the Hovercar (3:48)
  12. Rylynn (5:13)
Art of Motion is echt prachtig. Wat die man met z'n gitaar doet is echt ongelofelijk knap:

tuktak
heerlijke relaxte muziek, alleen maar het gepingel van een akoestische gitaarvirtuoos, dat is wat je soms gewoon wil op de zondagavond...

deze gast is echt geniaal... dat ie zoiets alleen al schrijft! respect...!

avatar van EGpower
Wow. Als je beginnend akoestisch gitarist bent zoals ondergetekende, is andy echt een inspiratie! Wat een virtuoos inderdaad.

Prachtig album natuurlijk. Geweldige stijl! Ik kan iedereen die dit mooi vindt, Tommy Emmanuel aanraden. Net zo geweldig!

avatar van Foetsj_NL
Ik hoorde Heather's Song op Last.fm, en dat klonk echt geweldig. Ben benieuwd naar de andere nummers. Weet iemand of deze plaat ook makkelijk in Nederland verkrijgbaar is?

avatar van Smiechtel
Ik heb hem dus laatst gevonden in Sounds @ Delft. Wat een songwriter, zou veel meer aandacht moeten krijgen.

avatar van DikkeDarm
Als je van akoestisch en gitaar houdt dan is deze cd een aanrader check "drifting" eens op you tube en zie hou je een gitaar als ritmisch instrument kan bedienen. Wat een talent.

Ik vind hem echt fantastisch! Niet gewoon relaxte muziek maar ook echt een fantastische (ongeevenaarde?) beheersing van zijn instrument?

avatar van Lakai
Heel mooi dit!
Nummers als Practice is Perfect, Into the Ocean, en Heather's Song zijn prachtig.

Soms vind het echter ook te veel van het goede. Er is zoveel ingepropt dat op mij bij bepaalde nummers erg onrustig over komt. Daardoor heb ik het idee dat het een 'kunstje' is in plaats van een lied.

Maar over het algemeen ben ik heel positief over Andy Mckee!

avatar van Metalhead99
Door zijn youtube filmpjes heb ik deze man ontdekt. Ik was dusdanig onder de indruk dat ik gelijk deze plaat had besteld. Erg mooie plaat, zoals deze man op zijn gitaar kan spelen, dit is ongekend.

avatar van FrodoK
Foetsj_NL schreef:

Inmiddels zal je hem al wel gevonden hebben, maar zijn muziek is op de site van de maatschappij te bestellen: candyrat.com

avatar van FrodoK
Samen met nog meer van dit soort pareltjes van gitaristen als Antoine Dufour en Peter Ciluzzi