Fratsen - Naar Buiten (1995)

Label: VIA

12. Trompet (2:54)
  13. Jas (4:09)
  14. Vlieger (5:56)
avatar van Sonic Nurse
Waarom heeft niemand hier nog een stukje bij geschreven?
Ik kan het eigenlijk simpeler stellen: 1 zin:

Drinkebroer: 1 van de meest geniale Nederlandstalige nummers ooit geschreven.

Ik heb nog nooit, ik herhaal: nog nooit.. iemand meegemaakt die dit nummer niet oke vond toen ik het enthousiast, na een avond vol eten en wijn (op mn knieen voor mn cd speler, jaja mensen... vanaf dat moment wordt de avond in de ogen van mijn ega kansloos en in mijn ogen superieur), horen zeggen dat het een slecht nummer is. Sterker nog: iedereen vind het een fantastisch nummer.. gaat het horen als u het nog ergens kan vinden. 4* (alleen door Drinkebroer.. de rest is toch medium)

Vandaag in het bezit gekomen van dit album; na jaren zoeken eindelijk 2 Fratsen albums.

avatar van Joy4ever
Voor mij geen fratsen.

deric raven schreef:

Op de volgende site kun je in ieder geval nog 4 cd's bestellen:
www.fonos.nl

Drinkenbroer.... een van de leukste nl talige nummers.

avatar van spoiler
Geweldige CD inderdaad van onze vriend André Manuel met Fratsen.
Heel veel gedraaid in het verleden en deze week toch maar weer eens in de CD speler knallen!!

Andre Manuel is ondergewaardeerd; geweldige artiest.

avatar van freakey
Vandaag gescoord via Discogs voor € 5,00 (!)