Miley Cyrus - She Is Coming (2019)

R&B
Label: Sony

1. Mother's Daughter (3:39)
  2. Unholy (2:10)
  3. D.R.E.A.M. (Drugs Ruled Everything Around Me) (2:48)

met Ghostface Killah

4. Cattitude (3:10)

met RuPaul

5. Party Up the Street (3:37)

met Swae Lee en Mike WiLL Made It

6. The Most (3:41)
avatar van E-Clect-Eddy
Een nieuwe van Miley... dacht dat die pas later dit jaar zou komen, een tussendoortje?

En R&B?

avatar van E-Clect-Eddy
De opener Mother's Daughter bevalt nog het meest, de bijdrage van RuPaul het minst, al is het uptempo nummer Cattitude best okay.

Rudi1984
Erg fijn! Normaal ben ik niet zo van de ep’s, maar in het geval van de op plaat wat wisselvallige Miley pakt het juist goed uit. Repeaten is nu eenmaal leuker dan skippen.

De focus zit er nu goed in, ook geholpen door die muzikale koerswijziging. Zonder uitzondering zijn alle nummers sterk en haar stem leent zich goed voor dit genre.

Ben benieuwd of het bij dit uitstapje blijft of dat het een voorbode is van meer.

Ze kan het niet laten...
D.R.E.A.M. sequence - YouTube

Heel vele handen hebben meegeschreven en geproduceerd aan de nummers, de afsluiter is bijvoorbeeld van Mark Ronson. En de naam van Isaac Hayes duikt op in de credits van D.R.E.A.M. (Drugs Ruled Everything Around Me), zal wel een sample van hem bevatten.

avatar van SanderSt
1e van 3 nieuwe EP'S die samen een nieuw album moeten voorstellen.

Heel anders dan zijn voorganger Younger Now, maar vergelijkbaar met Banger,.

E-Clect-Eddy schreef:
Ze kan het niet laten...

Wat kan ze niet laten?

Rudi1984 schreef:

Wat kan ze niet laten?

Uh, dat filmpje is weer licht provocerend

Fake zogezegd rebelse aandachtstrien. Kan ze langs geen kanten af.

Die teksten ook weer. Im evil, nasty. Kind, ge zijt 26 intussen..

E-Clect-Eddy schreef:

Uh, dat filmpje is weer licht provocerend

Die zie ik niet, vrees ik...