Picture - Wings (2019)

2. Wings (5:00)
  3. Little Annie (4:10)
  4. Is It Real (2:38)
  5. Blown Away (2:52)
  6. No Place to Hide (3:25)
  7. Empty Room (3:47)
  8. Never Enough (4:28)
  9. Still Standing (3:15)
  10. Stroke (6:59)
avatar van gigage
Al 35 jaar komen de releases amper (of helemaal niet) boven de 3 sterren uit. Gaat het dan nu echt gebeuren?

avatar van Rockfan
De clichees vliegen je om de oren op dit album. Zanger heeft is weg van Blaze Bailey maar dan iets hoger.

Klinkt wel lekker

avatar van B.Robertson
Het rommelde weer eens in de bandbezetting en in 2016 was zowaar de originele line-up weer bij elkaar, aangevuld met Appie de Gelder. Vooral op Holland Heavy begin november 2018 was dat mooi maar hier op dit studioalbum word ik er niet echt warm van. Allemaal wel leuk en degelijk maar waar met voorafgaande albums 'Warhorse' en 'Old Dogs New Tricks' er eigenlijk wel wat ruimte was de middelmaat te schrappen, is die marge er op 'Wings' niet. 'Wings' tikt net de 40 minuten aan waar die twee albums met zanger Pete Lovell de 50 minuten overschrijden en meer uitschieters naar boven hebben. 'Wings' voegt dus weinig toe aan bestaand oeuvre of het moet het orgeltje in het titelnummer zijn, wat tevens de meest geslaagde track is.

Ik vind de naam van deze band hun sterkste punt

avatar van B.Robertson
Len Ruygrok is nu de permanente vervanger van Jan Bechtum die, als zijn hand het toelaat, live betrokken blijft voor het spelen van een paar nummers. Len Ruygrok was tussen 2012-2013 gitarist bij Picture en nam tevens in 2016 mede de honneurs waar. Interessante ontwikkeling nu overigens met Peter Strykes als zanger.