Mr. Lee - Get Busy (1990)

Hip-Hop / Dance
Label: Jive

1. Get Busy (3:49)
  2. Pump That Body (3:51)
  3. I Like the Girls (5:21)
  4. Turn It Up (4:35)
  5. It's My Business (4:33)
  6. Make It Funky (4:54)
  7. Move It (5:02)
  8. Break Out (3:32)
  9. That's Bad (4:31)
  10. Jazzy Lee (5:02)
  11. MC Mr. Lee (5:01)
  12. Get Busy [Lidell Townsell Mix] * (5:43)
avatar van pureshores
Get busy en Pump that body werden kapotgedraaid in de discotheken in 1990, cheesy hiphouse met bekende samples. Dit album toen geleend bij de videotheek maar echt opzienbarend wordt het nergens-de meeste tracks hebben wel single potentieel maar het borduurt teveel voort op simpele teksten en simpele beats

avatar van RogerV
Relikwie uit de hiphouse tijd. Dit kent bijna niemand meer. De singles zijn wel leuk en dansbaar maar de andere nummers zijn op Break Out na, duidelijk minder

Gemiste kans ook dat hij enkele oudere tracks zoals Pump it up London er niet opgezet heeft.

avatar van Poeha
Get Busy blijft voor mij een regelrechte Chicago hiphouse klassieker van het beste soort.
Nadien kwam Pump that Body en ik geloof je direct RogerV dat de andere nummers er van zijn afgeleid, zonder dat ik het album verder ken.

Get-Get-Get-Get-Busy
One-two-three get loose now!