Cloven Altar - Enter the Night (2017)

1 stem

Label: Stormspell

1. Heart of the Beast (3:36)
  2. Die for Metal (2:50)
  3. In Worlds Unknown (3:46)
  4. Theories of Specules (3:28)
  5. Enter the Night (3:49)
  6. Streets of Rage (3:17)
  7. Thrones of the Masters (2:58)
  8. Blood Runs High (3:19)
  9. Burning Steel (3:44)
avatar van Kronos
Een van de cd's ontbrak in mijn bestelde pakketje en deze vond ik in de plaats. Een vergissing die werd terugbetaald. En nu zit ik ongevraagd met deze cd. Maar dat is helemaal niet erg. Want dit is zeer genietbare metal, surfend op die veertig jaar oude Nieuwe Golf van Britse Heavy Metal. We krijgen hier een half uurtje vlotte nummers voorgeschoteld vol melodische zanglijnen en flitsende gitaarsolo's. Daar krijg je als Old Fart, Stuck in the 80's and Proud of It! (zoals ze zich bij Stormspell noemen) toch nooit genoeg van? Bedankt Stormspell.

En Sir Spamalot, want anders had ik dit album zelf nog moeten toevoegen. ?