Handful of Snowdrops - Noir (2018)

1 stem

Canada
Electronic / Pop
Uitgebracht in eigen beheer

1. Noir (3:33)
  2. Black and Blue (5:06)
  3. One of Us (4:51)
  4. A Sound Piece of Advice (7:49)
  5. Another Lonely Sunday (4:30)
  6. The End (6:08)
  7. Après Nous, le Déluge (2:34)
  8. The Absence of Colour (6:33)
avatar van Castle
Via een omweg komende op deze band eea via streams geluisterd.
De muziek lijkt op Xymox, maar persoonlijk vind ik hier de zang prettiger en de muziek iets minder bombastisch.
Dit album beviel goed en op de site van de band kunnen aanschaffen.
Mooie balans van de muziek, zeker de magistrale opener.
Middenstuk is meer van hetzelfde, maar absoluut niet slecht.
Ja het blijft leuk via via op briljantjes te stuiten.
Deze band verdiend meer, dus njoy!

Castle schreef:
Via een omweg komende op deze band eea via streams geluisterd.
Dit album beviel goed en op de site van de band kunnen aanschaffen.
Mooie balans van de muziek, zeker de magistrale opener.
Middenstuk is meer van hetzelfde, maar absoluut niet slecht.
Ja het blijft leuk via via op briljantjes te stuiten.
Deze band verdiend meer, dus njoy!

Interessante band inderdaad die ook al lang bezig is, sinds 1984 geloof ik. Vreemd dat de band zo onbekend is gebleven. Waarschijnlijk door de 'slechte' merchandise. Hun albums zijn erg moeilijk te bestellen via de reguliere weg. Kan alleen zoals je schrijft via hun website met een creditcard. Zonde!

De muziek die ze maken is best toegankelijk en verdient daarom meer aandacht hoewel ik de zang dan wel wat minder vind maar de songs zitten goed in elkaar en liggen lekker in het gehoor.

Noir | Handful of Snowdrops - handfulofsnowdrops.bandcamp.com

Handful Of Snowdrops | Discography | Discogs