Aventura - K.O.B. Live (2006)

Pop / Wereld
Label: Sony

1. Intro: Los Reyes de La Bachata Moderna (1:04)
  2. Los Infieles (4:17)
  3. Mi Corazoncito (3:54)
  4. El Perdedor (3:35)
  5. Controversia (3:54)
  6. José (4:13)
  7. Skit Anthony, Pt. 1 (0:23)
  8. Un Beso (4:57)
  9. Cuando Volverás (3:48)
  10. Skit Lenny (0:20)
  11. LLorar (4:23)
  12. Angelito (4:15)
  13. Hermanita & Romeo Skit (7:35)
  14. Skit Henry (0:32)
  15. La Película (4:40)
  16. Todavía Me Amas (4:51)
  17. Obesión (3:59)
  18. Amor de Madre (4:19)
  19. Skit Mikey (0:36)
  20. Medley: No Lo Perdona Dios / un Poeta Enamorado / La Novelita (8:47)
  21. La Boda (4:10)
  22. Skit Anthony, Pt. 2 (0:52)
  23. Enseñame a Olvidar (5:32)
  24. Voy Mal Acostumbrado (4:51)
  25. Outro (1:09)
avatar van Royal
Dit album is de opvolger van "Gods Project".

De eerste paar nummers zijn ontzettend leuk en vooral "El Perdedor" en "Jose" zijn vooral mooi te noemen. Na een handvol nieuwe nummers volgt de cd met oude bekende nummers van Aventura, maar dan live uitgevoerd. In mijn ogen niet heel denderend. Toch net iets te veel gillende meiden waardoor het allemaal rommelig en minder duidelijk overkomt.

Voor de echte Aventura fan mag ook deze cd niet ontbreken, zeker vanwege de eerste paar nieuwe nummers die gewoon goed zijn en het niveau van de cd omhoog houden.

Als je niet bekent bent met deze muziek en je wilt eens wat luisteren raad ik een ander album van ze aan.