Songs: Ohia - Travels in Constants, Volume 14 (2001)

Rock / Roots
Label: Temporary Residence

1. Untitled (17:53)
avatar van Nakur
http://www.discogs.com/sell/item/4943622 50 euro.. dat is al een stuk goedkoper dan eerst. maar nog steeds veel geld

avatar van dj maus
Is het de moeite waard? En het geld?

Als ik het geld kon missen, was de link niet meer beschikbaar

avatar van dj maus
Aha, is het met een bepaalde LP van 'm te vergelijken?

Sietse
Deze is erg mooi. Een van mijn favorieten van hem.
Ooit met heel veel mazzel het laatste exemplaar tijdens zijn Europese tournee gekocht.

Muzikaal is het wat vrijer dan zijn andere werk. Minder liedjes achtig, maar wel zeer boeiend en nog steeds duidelijk singer/songwriter/folk achtig.

avatar van dj maus
Beetje Ghost Tropic style?

Sietse
die heb ik al zo lang niet meer gehoord dat ik het zo niet zou durven zeggen.

vanson
Nakur schreef:
Als ik het geld kon missen, was de link niet meer beschikbaar

voor de vinyl versie van Fantasma heb ik 45 euro neergteteld...voor het allereerste singletje van Ome Jason zelfs meer...deze zoek ik al een tijdje, dank je voor de link,

avatar van dj maus
dat eerste singletje (Nor Cease...) zoek ik ook nog naarstig, maar ik begrijp dat ik eerst nog even door mag sparen...

avatar van Nakur
die zoek ik ook nog, komt af en toe wel voor bij op Ebay, maar tegen woekerbedragen. Met Fantasma had ik geluk de cd (promo) voor 16 euro en het vinyl voor 36 euro

avatar van lebowski
Nakur schreef:

Anderhalf jaar later, hij staat er nog steeds, nu voor € 38,50.
Een klein rekenmodelletje leert dat hij in 2014 voor niks te krijgen is.

khonnor
ik heb hem... hehe

een prachtding. 17 minuten freeform jason molina, een klein beetje te vergelijken met wat hij later op mijn absolute favoriet van hem, ghost tropic, zou presteren... meisterstucksken

avatar van dix
dix
Is er nog een user die de re-release van Songs:Ohia ‎– Travels In Constants op vinyl wenst? Ik heb er eentje voor de verkoop.