Mike Jones - The American Dream (2007)

Label: Ice Age

1. Turning Headz (3:11)
  2. My 64 (5:10)

met Bun B en Snoop Dogg

3. Mr. Jones (3:58)
  4. Like What I Got (3:03)
  5. Still Tippin' (4:31)

met Slim Thug en Paul Wall

6. Back Then (6:36)
kArIzMa_TuRk
Ik kijk hier naar uit!

Relax
Trouwens voor degene die teleurgesteld waren voor Papoose omdat meneer Jones deze titel had gekozen, Papoose heeft het meteen veranderd

The Nacirema Dream

NAT
Ik dacht altijd dat Paul Wall en Mike Jones erge ruzie hadden met
Chamillionaire

Relax
kArIzMa_TuRk schreef:
Ik kijk hier naar uit!

Schande dat dat op mijn verjaardag werd gepost (13 Mei)

avatar van psychonaatje
Na twee onsuccesvolle singles, heeft Ice Age besloten het album 'The American Dream' terug te trekken en brengt in plaats daarvan onder de naam 'The American Dream' deze EP uit (met wat nummers die op het album zouden komen), samen met de DVD van een gelijknamige film waar Mike Jones de hoofdrol in speelt.

avatar van hiphopisntdead
dat dacht ik aal want ik zag hem in de winkel liggen met maar 6 tracks en dan zag ik hier een hele andere tracklist.mr het is wel een goed album ik geef em 3,5*

avatar van MJ_DA_MAN
Gelukkig is er geen compleet album met deze rotzooi uitgekomen, want dat had de mensheid niet goed gedaan. Mike Jones kan tippen aan de kwaliteiten van Lil'' Wayne, en dan met name de kwalitiet om de luisteraar pislink te maken door zijn verschrikkelijke @%(..)#-stem. Mike Joooooooooones is voor mij echt een suïcidal zinnetje. Ik hou er maar over op, want elk punt van aandacht voor deze man is een punt teveel.

1*, zegt verder ook genoeg over de overige punten van deze EP.

t-h-y-$
hoe is die DVD??

De Schaafkaas
Toch heeft hij een erg goed klinkende flow. Zo'n nummer als My 6-4...zijn stuk is zeker niet minder dan van Bun B of Snoop Dogg...

Het is alleen die irritante herhaling die hij steeds doet. En zijn stem kan je liggen of niet liggen, verder is hij niet minder dan een Slim Thug of Paul Wall.

avatar van Rhythm & Poetry
Deze EP staat momenteel op en ik ben volop aan het genieten. Vermaak van de bovenste plank.

avatar van MJ_DA_MAN
Volgens mij heb ik dit ooit haastig en puur beluisterd om het af te kraken dus doei stem.

avatar van Rhythm & Poetry
Ik zie dat harco zijn reactie ook niet meer op deze pagina te vinden is. In die periode was haten op mainstreammuziek nog hip.

avatar van Stapler
Still Tippin' maar Slim en zelfs Paul rappen hem eruit. Doch blijft Mike mijn favo ninja turtle!

avatar van Stapler
Al zijn hits staan hier op. Erg vermakelijk. WHO!? Mike Jones, I said!