Bebel Gilberto - Tanto Tempo (2000)

Brazilië
Wereld / Electronic
Label: Six Degrees

1. Samba de Benção (3:32)
  2. August Day Song (4:04)
  3. Tanto Tempo (4:17)
  4. Sem Contenção (3:10)
  5. Mais Feliz (3:01)
  6. Alguem (4:37)
  7. So Nice (Summer Samba) (4:47)
  8. Lonely (2:24)
  9. Bananeira (3:26)
  10. Samba É Amor (3:28)
  11. Close Your Eyes (4:14)
Heerlijk zwoele cd, waar ik die zomer aardig goed mee door kwam en waarschijnlijk komende zomer ook wel.

avatar van Edski
Heerlijke cd als ik met mijn bast in de zon lig.
Zwoel is het juiste woord.

avatar van T-shirt
Klassieker inmiddels, heel veel ge-remixed ook.. Bijzondere cd..

Nicci
Hier dan toch maar een ander geluid: je hebt van die muziek 'waar je geen last van hebt'. dit is dat soort muziek. slecht is het niet, maar ik word er geen seconde warm van. behang.

avatar van Reijersen
Bevalt me ook goed, na Momento. Als vind ik laatstgenoemde wel wat beter.

3,5 ster.

avatar van RogerV
Het betere chillwerk van die periode. Bebel vond (ongevraagd?) aansluiting bij de loungehype hoewel haar stijl anders is. Maar in die tijd werk al het zonnige balearische op een hoop gegooid.

So nice is wel een klassiekertje.

avatar van jabba
Een heerlijke zwoele zomer-cd. Heb ik heel wat uurtjes gedraaid, samen met mijn liefde onder de australische sterrenhemel.

avatar van willemmusic
Leuk, aan het jaartal van de berichten hieronder kun je zien wanneer er echte zwoele zomers waren, dus moet hier nu weer een berichtje bij !!!
Toch wel erg goed, dit, vind ik, kan voor mij zo met de andere seizoenen mee.. laid back, zonder bij in slaap te vallen, licht psychedelisch zelfs. Zal de "loungehype" vermoedelijk wel overleven. Veel zelfgeschreven nummers en er wordt prachtig gemusiceerd.