menu

Bombus - Vulture Culture (2019)

mijn stem
4,08 (6)
6 stemmen

Zweden
Metal
Label: Century Media

  1. A Ladder - Not a Shovel (6:08)
  2. (You Are All Just) Human Beings (3:42)
  3. Mama (5:35)
  4. It's All Over (4:30)
  5. In the Shadows (4:26)
  6. We Lost a Lot of Blood Today (3:30)
  7. Vulture Culture (4:55)
  8. Two Wolves and One Sheep (3:50)
  9. Feeling Is Believing (3:51)
totale tijdsduur: 40:27
zoeken in:
avatar van Kronos
4,5
Heerlijk album weer van deze Zweden uit Gothenburg. Wellicht nog aanstekelijker dan hun vorige album Repeat Until Death. En de stem van zanger Feffe Berglund lijkt met de jaren nog te verbeteren.

avatar van Kronos
4,5
Deze band verdient toch wel meer aandacht. Voor wie de nieuwste Volbeat albums te weinig metal vindt is Vulture Culture een uitstekend alternatief.

avatar van knoltor
4,0
Tja Kronos, daar heb je volledig gelijk in. Soms is het echt een raadsel waarom de ene band nou zo populair wordt en de andere niet. Ach, ik kan er niet wakker van liggen. Want hoewel ik de band absoluut meer erkenning gun, hebben wij intussen wel gewoon hun muziek. En die is van wereldklasse.
Ex-leden van o.a. bands als Mary Beats Jane en Burst maken hier een soort toegankelijke (want catchy), maar rauwe rock ' n metal, die er al drie albums ingaat als zoete koek bij mij. Het liefst geconsumeerd met de volumeknop op 11, natuurlijk.
Na vandaag dit album weer eens opgezet te hebben, kan ik maar één ding denken: wanneer, oh wanneer zouden we deze band weer eens op de planken kunnen aanschouwen?

Gast
geplaatst: vandaag om 07:52 uur

geplaatst: vandaag om 07:52 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.