Pulp - The Peel Sessions (2006)

Label: Universal

1. Turkey Mambo Momma (2:54)
  2. Please Don't Worry (3:21)
  3. Wishful Thinking (4:18)
  4. Refuse to Be Blind (4:28)
  5. Pink Glove (5:09)
  6. You're a Nightmare (5:21)
  7. Acrylic Afternoons (3:46)
  8. Underwear (4:13)
  9. Common People (5:53)
  10. Pencil Skirt (3:24)
  11. Sunrise (5:58)
  12. Weeds (3:46)
  13. I Love Life (5:10)
  14. Duck Diving (6:34)
  15. Theme from Peter Gunn (4:06)
  16. Sorted for E's & Wizz (4:11)
  17. Help the Aged (4:14)
  18. This Is Hardcore (7:05)
  19. Sunrise (6:06)
  20. Mile End (4:29)
  21. Do You Remember the First Time (4:00)
  22. Babies (4:10)
  23. Weeds (3:44)
  24. Weeds II (The Origin of the Species) (3:52)
  25. The Fear (5:23)
  26. The Trees (4:42)
  27. I Love Life (4:41)
  28. Party Hard (4:27)
  29. Common People (7:34)
Deze wil ik wel graag hebben, eigenlijk.

fastpulseboy
dan moet je em kopen

Goed idee, Fastpulseboy.

Allemachtig, wat is Sunrise hier toch goed. En straks komt ie nog een keer langs. Ik houd van deze band!!

Ik weet nog wel dat ze Sunrise speelden als afsluiter op Lowlands (de enige keer dat ik Pulp mocht aanschouwen, het concert in Paradiso in '95 heb ik helaas gemist). Was het mooiste moment van dat festival, denk ik.

avatar van Omsk
Hij viel me lichtjes tegen. Op de fantastische versie van Pink Glove na vind ik de Peel Sessions toch iets minder dan de originelen. Het Live-materiaal is dan weer erg lekker. En het blijven natuurlijk goede nummers. *3,5.

avatar van vigil
De 2de cd vind ik beter / interessanter dan de 1ste. een 3 om een 4 dus een 3,5 lijkt me dan op z'n plaats.

avatar van Omsk
Duck Diving is trouwens een erg charmant verhaaltje . Vooral leuk om te luisteren als je de lyrics erbij houdt (al heeft de band daar eigenlijk een strikt anti-beleid in - wie CD's van Pulp bezit weet wat ik bedoel.)

avatar van starsailor
herman schreef:

Ik neem aan dat je de Melkweg in '95 bedoelde, Herman? Dat concert heb ik namelijk bijgewoond. Fantastische act van Jarvis toen hij met zijn horloge een sigaret aanstak en vervolgens I Spy aankondigde.

Dat was in de Melkweg inderdaad. Ik heb er een bootleg van, volgens mij was dat na Different Class de tweede Pulp-cd die ik kocht. Erg tof concert.

Ik ontdekte laatst pas dat de eerste Peel Session op deze verzamelaar al uit 1981 is: Jarvis was daar nog maar net 18. En de tekst van Duck Diving is inderdaad leuk. Het is blijkbaar een verhaal uit een Engels schoolboek uit de jaren '70.