Anarchus - Final Fall of the Gods (1990)

geen stemmen

Mexico
Label: Rigid

1. Flowers to the Pigs (2:00)
  2. Final Fall of the Gods (2:34)
  3. Ishavet Kaller (1:51)
  4. The Entity in the Room (1:55)
  5. Creation of a Religion (1:15)
  6. Jesus Christ (1:42)
avatar van B.Robertson
De eerste Mexicaanse grindcore EP? Brujeria debuteerde ook in dat jaar met een EP en hoewel die bekender zijn, vind ik Anarchus sterker. Opgericht in 1987 is de band nog steeds actief met bassist/zanger Pancho als vaste waarde en met (protest)thema's over anarchie, geweld en oorlog, controle en manipulatie van de mensheid door religies en sekten. Final Fall of the Gods werd eind januari dit jaar opnieuw uitgebracht door Mierdas op CD met de originele versie en een rough mix.

avatar van ZAP!
Band vernoemd naar track 3 van Messiah - Hymn to Abramelin?

avatar van B.Robertson
Dat zou wel eens heel goed kunnen. Kom onder zoekterm Anarchus eigenlijk alleen maar de band tegen. Anarchus - Wikipedia