Yaron Herman Trio - Songs of the Degrees (2019)

1 stem

Frankrijk
Jazz
Label: Blue Note

1. Our Love (4:07)
  2. Kinship (7:00)
  3. Song of the Degrees (6:29)
  4. Still Awake (5:35)
  5. Upside Down (6:07)
  6. Traveling Light (5:17)
  7. The Hero with a Thousand Faces (5:08)
  8. From the Sun (3:41)
  9. Shadow Walk (6:59)
  10. Crazy Cat (3:01)
  11. Just Being (4:13)
Mssr Renard
Uit Frankrijk komt de de laatste tijd veel aangename luisterjazz. Zo ook deze plaat van een pianotrio onder leiding van Yaron Herman.

Helemaal in lijn met E.S.T. en andere moderne pianotrio's. Mooie pianosolo's, inventief percussie- en drumspel en mooie, dragende contrabas.

Ik vind de hoes erg dromerig en dat past wel bij de muziek. Voorlopig toch een 3,5* omdat ik toch wat pakkende composities mis

ohmusica
Mssr Renard schreef:

Goed dat je het (voor enkelingen hier) onder de aandacht brengt. Ik had Kinship in mijn favorieten staan, helaas daarna vergeten naar het hele album te luisteren. Dat minder pakkende bevalt mij wel, je (ik) moet wel de aandacht even vasthouden en geen stukjes gaan typen.

ohmusica schreef:

Koptelefoon op en wegdromen, dat is een vereiste bij dit soort muziek.

ohmusica schreef:

Ik gooi een halve punt erop. Deze plaat vandaag weer opstaan, en ik wordt echt meegenomen naar andere werelden. Fantastisch!