Mobb Deep - Infamy (2001)

Label: Loud

1. Pray for Me (3:22)

met Lil' Mo

2. Get Away (3:40)
  3. Bounce (4:13)
  4. Clap (4:53)
  5. Kill That Nigga (3:47)
  6. My Gats Spitting (4:34)

met Infamous Mobb

7. Handcuffs (3:34)
  8. Hey Luv (Anything) (4:04)

met 112

9. The Learning (Burn) (4:17)

met Big Noyd

10. Live Foul (4:24)
  11. Hurt Niggas (3:30)
  12. Get at Me (3:33)
  13. I Won't Fall (4:20)
  14. Crawlin (4:07)
  15. Nothing Like Home (4:27)

met Littles

16. There I Go Again / So Long (10:17)

met Ronald Isley

avatar van Jordy
Pijnlijk om een groep zo ver te zien zakken...

avatar van Word_Play
Ligt het aan mij of staat Burn hier niet tussen? Was toch wel het (enige) hoogtepunt van dit album.

Music
The Learning (Burn) staat er wel Op..

avatar van Gyzzz
een stuk of 4 goede nummers, die dan ook echt goed zijn, en een stuk of 12 matige nummers. Toch nét 3 sterren, een krappe voldoende.
Het gaat wel bergafwaarts als ik er nu zo naar kijk wat ik heb gegeven:

Juvenile Hell: 2 (even inkomen:p)
Infamous: 4½
Hell On Earth: 4
Murda Muzik: 3½
Infamy: 3

avatar van thomzi50
Een stuk te lang, maar hier en daar wel wat strakke producties. 3 sterren

avatar van MJ_DA_MAN
ik vind Get away het enige hoogtepunt op dit album, heel fijn om dat nr te luisteren

eazyfan
nah tog zo het begin van het einde

avatar van FunkyMonk
Oeh, was ff verschieten toen ik deze voor het eerst beluisterde.

avatar van Conway Twitty
eazyfan schreef:
nah tog zo het begin van het einde

Jup , gigantisch verschil tussen deze en Murda Muzik. Op de solo van Prodigy staan nog wat toffe nummers, maar na het beluisteren van deze cd kun je toch wel stellen dat het gedaan was met Mobb Deep.

The Learning (Burn) is wel erg goed, Noyd is daar erg goed op.

eazyfan
Jammer dat Nas, Raekwon, hier niet meer meededen, dan zou deze nog goed geweest zijn, want deze is wel nog net goed, alleen Get Away is erg sterk, de rest vind ik wel minder.

avatar van Niek
Burn is lekkere track. De rest is aardig tot matig tot zwak tot slecht. Ik heb deze plaat gekocht en al snel weer doorverkocht. 2,5*

avatar van thomzi50
Iets teveel ronduit zwakke tracks voor 3*, dat had ik eerst. Verlaagd naar 2,5 dus

avatar van hiphopdontstop
ik vind dit album super goed

avatar van MJ_DA_MAN
Vind hem de eerste paar keer wel meevallen. Het is op geen enkel moment echt goed (op Get Away na dan), maar het luistert toch wel goed weg. Ik stem voor nu 3*, maar gezien ik op dit moment niet 100% nuchter ben kan dat nog absoluut veranderen (in negatief opzicht).

avatar van MJ_DA_MAN
Clap wil ik ook toevoegen bij de goede nummers van deze CD. Lekkere beat, goede flow, matige tekst . Maar een erg lekker nummertje om even tussendoor te luisteren.

avatar van FunkyMonk
MJ_DA_MAN schreef:

Ik ook, samen met Burn dan uiteraard. De rest sucked écht; vind dit een verschrikkelijk album.

avatar van Reijersen
Best aangenaam cd'tje. Natuurlijk was Mobb Deep legendarisch, maar ik vind dit zeker geen slecht album. Luister vrij goed weg.

3,5 ster.

avatar van JLjuju
Toch maar eens aan het checken.
Get Away idd een relax nummer, maar Bounce vind ik al echt een ruknummer.... En ik verwacht niet veel van de rest op Burn en Nothing Like Home na.

5de album van The Infamous Mobb Deep, en ik word er echt niet warm van. Bounce is een verschrikkelijk nummer en zo zijn er wel meer van. Maar er staan ook heus wel wat lekkere tracks op, met als uitschieter Get Away en Burn. Ook vind ik Crawlin' en Nothing Like home fijn om naar te luisteren. De lyrics vind ik alles behalve interessant. Het gaat bijna allemaal over meisjes en feesten. Als ik kijk naar The Realness van Cormega uit hetzelfde jaar, vind ik dat dit toch wel hetzelfde had moeten klinken. Aangezien het alle 2 QB releases zijn. Ik luister hem nog 1 keer en dan breng ik mijn stem uit.

gipspoot
Milde reacties en beoordelingen bij dit album vind ik.

Havoc en Prodigy zijn op dit album niets meer dan ongeïnspirerende, clichébrakende gangsterrappertjes. Over het algemeen trekken die teksten op niks. Elke keer weer ergerlijke geneuzel over hoe gevaarlijk ze wel niet zijn. De refreintjes zijn ook gewoon slecht. Af en toe is er een leuke beat te bespeuren op dit album, maar ze zijn op 1 hand te tellen.

Ach kortom een gaar album van een paar rappers die zich eigenlijk toch eigenlijk niet meer hoefden te bewijzen. Dat ze dat ook niet probeerden hoor je er hier wel erg duidelijk aan af. 1,5 ster

Harco
Infamy heeft echt die producties die rond de millenniumwisseling hip waren in New York. Staan wel wat leuke dingetjes op. Beter dan haar opvolger, dat is een ding wat zeker is. Echter wel veel te lang.

avatar van KILLERBEE99
Vind dit toch wel 1 van hun mindere...

avatar van jemo3der
Hmm, dit valt me nog zeker mee, vergeleken met hun albums hierna... Zeker de helft van de tracks vind ik nog best aardig en de beats klinken hier ook nog aardig... Hierna werd het dramatisch

avatar van frolunda
Toch wel een fikse tegenvaller na Murda muzik en de twee nog briljantere albums daarvoor.Echt slecht wordt Infamy niet maar er staan wel veel matige nummers op.Daarnaast is de productie niet echt mijn smaak.
Een paar aardige songs en dat is het.Ik hou het maar gewoon bij the Infamous en Hell on earth.
Gemiddeld.