Andreas Diehlmann Band - Live 2019 (2019)

Alternatieve titel: Your Blues Ain’t Mine Tour - Kassel Germany - 06.01.19

1 stem

Duitsland
Blues / Rock
Uitgebracht in eigen beheer

1. Oh Well (4:59)
  2. Come on and Get It (5:53)
  3. Gone (6:00)
  4. Your Blues Ain't Mine (3:51)
  5. All Along the Watchtower (7:03)
  6. I Don't Know (6:33)
  7. Going Down (6:22)
  8. Rita (3:34)
  9. Hard Times (5:47)
  10. Opposites Attract (4:58)
  11. Head Down Low (5:03)
  12. Gonna Raise Hell (4:31)
  13. Hey Joe (6:13)
  14. Purple Rain (7:38)
avatar van Geert van der Loo
Na 2 uitstekende studio CD’s vond bluesrocker Andreas Diehlmann de tijd rijp voor een live registratie. Onder de noemer “Your Blues Ain’t Mine Tour” horen we de band optreden in Kassel, opgenomen 6 januari 2019. Zonder erbij te zijn geweest kunnen we de ambiance redelijk inschatten. Een niet geheel volle zaal, voornamelijk iets te dikke 50+ mannen met beginnende kaalheid met hier een daar een verdwaalde oude hippie op sandalen. De sfeer is uitermate goed, de bar doet goede zaken. Men weet wat men kan verwachten, een avond vol herkenbare bluesrock. Bekende covers (Oh Well, All Along The Watchtower, Going Down, Hey Joe en verrassend Purple Rain) afgewisseld met eigen repertoire van de eerste 2 CD’s. Gedurende de avond stijgt de temperatuur in de zaal, het is genieten geblazen voor de liefhebbers. Deze band kan er wat van hoor! Come And Get It zingt Diehlman in het 2e nummer, en dat moeten we doen. Waarom voor € 100 naar de Ziggo Dome als je voor een fractie van dat bedrag zo’n avond kan hebben, waarbij je het zweet van de artiest letterlijk op je voelt spatten en na afloop nog een gesigneerd CD’tje kan scoren. Heerlijk toch. De CD is te bestellen via de website van Diehlman (en waarschijnlijk ook wel bij uw locale platenboer). Doen hoor, u zult er geen spijt van krijgen.