Ian Noe - Off This Mountaintop (2017)

Country
Uitgebracht in eigen beheer

1. Irene (3:53)
  2. Off This Mountaintop (3:32)
  3. Methhead (3:50)
  4. A Young Felon Dates an Old Woman (3:14)
avatar van nlkink
Deze EP was in 2017 mij introductie tot Ian Noe. De Americana liefhebber bij mijn lokale platenboer was Noe op het spoor gekomen en had van Noe persoonlijk een doos opgestuurd gekregen met een kleine voorraad. Door het enthousiasme van de medewerkers liet ik me overhalen om ook een exemplaar te kopen. En eigenlijk was ik gelijk om. Zo'n EP duurt uiteraard kort en ik vroeg of er al een volwaardig album aankwam. "Hij is er druk mee bezig, kan niet lang meer duren". En toch was het pas 2019 dat we dat album mochten verwelkomen. De EP was een perfecte taster. De nummers Irene en Methhead zijn vanaf deze EP op het album geplaatst. Dat had voor mij niet gehoeven, maar ik begrijp het wel. De twee andere liedjes op deze EP zijn ook heel fraai. Wat dat betreft toch leuk dat ik dit EP-tje heb.