Death Angel - Archives & Artifacts (2005)

Label: Restless

1. Thrashers (7:12)
  2. Evil Priest (4:54)
  3. Voracious Souls (5:39)
  4. Kill as One (5:00)
  5. The Ultra-Violence (10:33)
  6. Mistress of Pain (4:04)
  7. Final Death (6:04)
  8. I.P.F.S. (1:56)
  9. Thrashers [Demo] (7:16)
  10. Kill as One [Demo] (5:24)
  11. The Ultra-Violence [Demo] (11:25)
  12. 3rd Floor (4:58)
  13. Road Mutants (3:45)
  14. Why You Do This (5:33)
  15. Bored (3:29)
  16. Devil's Metal (5:38)
  17. Confused (7:26)
  18. Guilty of Innocence (4:26)
  19. Open Up (5:45)
  20. Shores of Sin (6:30)
  21. Cold Gin (4:23)
  22. Mind Rape (5:32)
  23. Dehumanization (6:44)
  24. Silent Killer (3:10)
  25. Witches of Knave (3:15)
  26. Vultures Nest [Demo] (4:24)
  27. The Hurt [Previously Unreleased] (4:14)
  28. Conflict of Interest [Demo] (5:07)
  29. A Passing Thought [Demo] (7:00)
  30. Elegy [Demo] (4:20)
  31. Aspirations [Demo] (5:25)
  32. Dismal [Demo] (3:27)
  33. The Morrows Memoirs [Demo] (4:14)
  34. Samson [Demo] (2:40)
  35. Frolic Through the Park (Garage Recording) (3:29)
  36. Betrayed [Studio Outtake] (3:15)
avatar van paulisdik
nog nooit van deze verzamelaar gehoord
heb ik weer wat nieuws te bestellen

Empyrium
paulisdik schreef:
nog nooit van deze verzamelaar gehoord
heb ik weer wat nieuws te bestellen

Als je deze hebt, samen met de laatste twee albums, heb je gelijk alles van Death Angel in optima forma! Fantastische band!

avatar van Dexter
Hij ziet er inderdaad erg goed uit. Helaas heb ik alle albums, dus vind ik het een beetje nutteloos om deze aan te schaffen om alleen maar de (vaak brakke) demo's óók te hebben.

avatar van exodus
Prachtig zeg! Voordat mijn oude Death Angel lp's het echt helemaal begeven heb ik dit gelukkig altijd nog voorhanden. Kan ik tenminste eeuwig de eerste 2 albums blijven beluisteren. Ook het DVD'tje dat er bij zit...zoals Thrash moet zijn, ontroerend bijna van die jochies die zo enthousiast muziek kunnen maken. En dat niet alleen: ook walgelijk strak en misselijk goede nummers destijds. Alles, maar dan ook alles klopt aan die goede oude Death Angel Thrash! Ook enkele bonus/demo nummers gaan er in als koek, alhoewel niet alles. Al met al, deze box vind ik een geweldige zet. Wordt weer even gruwelijk duidelijk hoe goed, en bijzonder Death Angel in de jaren 80 was. Destijds waren ze voor mijn gevoel op een gegeven moment een ernstige bedreiging voor Metallica zelfs. Bekeek Death Angel destijds dik 20 jaar terug maar eens live, en alles zou duidelijk worden....bovennatuurlijke energie zowat! Verschillende factoren zorgden ervoor dat de realiteit toch ietsje anders liep, maar D.A. is wel een hele grote Thrashband en een vrij grote in Metalland geworden. Nogmaals, gave box!