Marillion - With Friends from the Orchestra (2019)

Label: Racket

1. Estonia (7:57)
  2. A Collection (3:02)
  3. Fantastic Place (5:59)
  4. Beyond You (5:25)
  5. This Strange Engine (16:17)
  6. The Hollow Man (4:19)
  7. The Sky Above the Rain (10:33)
  8. Seasons End (7:59)
  9. Ocean Cloud (17:59)
avatar van Thenop
Heb deze al een tijdje in huis, direct besteld toen ik zag dat de band deze via de website al verkocht. Ben zeer gecharmeerd van dit werkje. Als het al als tussendoortje wordt gezien, dan is het wel een zeer smakelijke versnapering.
Ik las elders al dat Estonia wordt gezien als hoogtepunt, ben ik het zeer mee eens, Het nummer leent zich uitstekend voor deze bewerking.
Dat A Collection wordt afgestoft voor deze uitstap vind ik wel fijn en Fantastic Place blijft een geweldig nummer.
Ik ben nooit een groot liefhebber van TSE geweest en ook hier vind ik het niet to de top behoren, maar Ocean Cloud maakt veel goed.

avatar van Darkzone
Vorige week de 2-blu-ray With Friends At St. David's gekocht met dit album op de tweede disc in DTS 5.1 Master HD met prachtige beelden bij de muziek. En zeker in de surround setting is het een kleine 80 minuten genieten.

avatar van rudiger
Darkzone schreef:

Ik zat te twijfelen tussen deze of de dubbele blu ray Live At The Royal Albert Hall .
Ik heb de Albert Hall genomen en die is ook erg goed . Deze de volgende keer maar .

avatar van Darkzone
rudiger schreef:

All One Tonight is hun beste vind ik. Met FEAR integraal gespeeld.