menu

Hurtling - Future from Here (2019)

mijn stem
4,00 (2)
2 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Pop / Rock
Label: Onomatopoeia

  1. Start (3:22)
  2. Memory Cassette (3:02)
  3. Feel It (3:13)
  4. Summer (5:57)
  5. E Flat One (4:24)
  6. Let Go (3:56)
  7. Alone (4:50)
  8. Please Don't Know Us (3:50)
  9. Blank It Out (3:15)
  10. Call to Arms (E Flat Two) (6:07)
totale tijdsduur: 41:56
zoeken in:
avatar van Svendra
4,0
Er klopt veel aan dit debuutalbum: het songmateriaal, het grommende gitaargeluid en zeker ook de leuke zang van Jen Marco. Zij is de leadgitarist en drijvende kracht achter dit trio uit Londen.

Het album opent met noiserock waarbij Memory Casette grappig genoeg aan Blondie doet denken. Dat geldt niet voor andere nummers overigens. Vanaf het middendeel wordt het dromeriger, met als hoogtepunt het ingetogen Let Go. Het nummer Please Don't Know Us boeit mij iets minder, maar verder is het genieten wat Hurling op de plaat heeft gezet.

Sterke nieuwkomer dus, ik ben benieuwd hoe snel dit wordt opgepikt.

avatar van oftewel
4,0
Ik ben bijna een jaar te laat met luisteren maar dit maakt direct bij de eerste draaibeurt indruk. Alt-nineties van begin tot eind. En zeker als de gitaarpartijen stevig aanzwellen, is het puur genieten. Een nummer als 'Summer' gaat bij mij linea reactie naar de 'Liked Songs' playlist van Spotify. Maar het hoogtepunt van de plaat is overduidelijk het hierboven al aangehaalde 'Let Go'. Alsof PJ Harvey in de Breeders speelt. Ook een jaar later gaat deze plaat gewoon op repeat.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:30 uur

geplaatst: vandaag om 12:30 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.