Ben Westbeech - Welcome to the Best Years of Your Life (2007)

Label: Brownswood

1. Welcome (3:39)
  2. So Good Today (2:59)
  3. Get Silly (3:51)
  4. Bright Future (3:52)
  5. Nothing Else (2:44)
  6. Gotta Keep On (2:56)
  7. Taken Away From (2:49)
  8. Grey Skies (1:49)
  9. Stop What You're Doing (2:49)
  10. Dance with Me (2:02)

14. In / Out (2:44)
  15. Beauty (4:35)
avatar van Jools
Voer voor Jamiroquai-fans.

Fijne plaat met mix van soul, funk, jazz en breakbeats. Idd. vleugjes jamiroquai te herkennen.
Een enorme positieve vibe is door hele cd heen te herkennen.
aankomende donderdag 17 mei trouwens concert in paradiso Amsterdam.

4 sterren

Paar uurtjes terug gezien in Paradiso. Echt top!! Het doet mij denken aan Jamie Lidell die uit de elektro-hoek komt, maar deze Ben Westbeech komt dan meer uit de drum&bass hoek....Als je begrijpt wat ik bedoel.. In ieder geval de moeite waard om 'm live te zien en zeker zijn debuutalbum te kopen!

avatar van Reijersen
Verrassend cdtje. Ken deze man nog niet en hij weet me goed te boeien. Erg originele mix van soul, funk, jazz en electronic. Zijn zangstem is ook erg cool.

avatar van Chuck Taylor
Staan een paar hele goede nummers op, maar ook een paar hele slechte. 2,5*

G72
Leuke cd, komt uit de stal van de bekende Londense DJ Gilles Peterson, een van de oprichters van het Talkin' Loud label (het Engelse label dat zich met name toelegde op jazzdance). Dat Peterson niet stil is blijven staan blijkt wat mij betreft uit zijn Worldwide CD's. Westbeech is ook een zanger die muziek maakt die breed aanspreekt, maar toch meer electronic erin heeft zitten. Toen ik hem live zag deed hij me wel een beetje aan Jamiroquai denken (op het album hoorde ik dat minder). Leuke cd om vrolijk te worden (vrijdagmiddag terug naar huis, het is weekend!!!)