menu

Loïc Nottet - Candy (2019)

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

België
Pop
Label: Sony

  1. Candy House (1:45)
  2. Candy Maker (2:07)
  3. Witch Possession (1:22)
  4. Candy Land (4:38)
  5. Candy (3:42)
totale tijdsduur: 13:34
zoeken in:
avatar van esteban
3,5
Dat Loïc Nottet wat met Halloween heeft, bleek in 2017 reeds met de single Doctor. Nu maakte hij zowaar een hele Halloween-musical van 21 minuten, met 5 songs. Bijzonder goed ontvangen ook, waarbij de pers het heeft over "Broadway-waardig". Michael Jackson zou hier ongetwijfeld van smullen. Verrassend goed. Op alle mogelijke vlakken. Ook de enkel instrumentale stukken kan ik smaken. En eigenlijk vond ik de 4 niet-single songs sterker dan de 'Candy' single op zich.

Bekijk de musical (kortfilm) hier:

Loïc Nottet - CANDY - YouTube

Verder blijf ik het straf vinden hoe ze Nottet op de Vlaamse radiozenders straal blijven negeren. In Wallonië is hij al enige tijd één van de allergrootste sterren uit de muziekwereld, die ook Frankrijk aan 't veroveren is. Maar de Vlamingen draaien hem niet.

avatar van edje1969
Frappant dat hij in Vlaanderen en hier in NL niet gedraaid wordt. In Frankrijk lopen ze met hem weg. Aan Candy moet ik nog even wennen. Maar dat had ik met 29 ook en dat waardeerde ik pas laat.

avatar van esteban
3,5
Inderdaad, as I said, hij wint dan de "MTV European Awards" voor beste Belgische act (Bazart, Coely en Oscar & The Wolf waren ook genomineerd), maar in de noordelijke helft van het land draaien ze hem niet. "29", wat niet moet onderdoen voor het werk van gelijkaardige werk van wereldartiesten, heb ik zelfs nooit op de Vlaamsche radio gehoord.

avatar van esteban
3,5
Nottet gaat deze week een gloednieuwe Halloween-special lossen. Best benieuwd.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:57 uur

geplaatst: vandaag om 09:57 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.