Luscious Jackson - Fever in Fever Out (1996)

Label: Grand royal

1. Naked Eye (4:40)
  2. Don't Look Back (3:11)
  3. Door (0:06)
  4. Mood Swing (3:21)
  5. Under Your Skin (3:58)
  6. Electric (3:10)
  7. Take a Ride (6:47)
  8. Water Your Garden (4:23)
  9. Soothe Yourself (4:14)
  10. Why Do I Lie? (3:19)
  11. One Thing (3:04)
  12. Parade (0:11)
  13. Faith (3:05)
  14. Stardust (3:49)
avatar van Zachary Glass
Is dit niet deze niet door Daniel Lanois geproduced?

avatar van titan
titan (crew)
Dat klopt als een bus.

avatar van Dielie
'Naked Eye' vond ik destijds enorm swingen, beetje minder nu

avatar van dj maus
Heerlijk relaxed plaatje, tevens het meest evenwichtige plaatje van deze dames, mede dankzij Daniel Lanois.

Het prachtige Why Do I Lie? had uiteraard alleen door een vrouw geschreven en gezongen kunnen worden

Dielie schreef:
'Naked Eye' vond ik destijds enorm swingen, beetje minder nu

Heerlijk nummer!

avatar van wibro
Ik zou er nooit toe gekomen zijn dit album te beluisteren als ik onlangs niet toevallig het nummer Naked Eye hoorde op Studio Brussel. Een zeer mooi nummer maar de rest van het album klinkt verder ook prima, vooral het nummer Water Your Garden. Het voordeel van dit soort onbekende albums is dat ze vaak voor een prikkie te koop liggen bij 2e hands CD/Vinyl shops. Zo ook dit album dat voor slechts € 5,00 te koop lag bij Concerto in Amsterdam. Onmiddellijk meegenomen uiteraard.

avatar van rzasa
Lekker he die koopjes. Naked eye is geweldig.

avatar van Hanszel
Verrassend goed blijft dit. Destijds 'naked eye' inderdaad de hitsingle op stubru, heb deze enkele jaren niet meer geluisterd maar net sprong ie zomaar ineens in m'n cd-speler. Geen verkeerde actie!

Op een positieve manier softe achtergrondmuziek. Met (ahum..) ballen zeg maar. Sorrie, ik kan het even niet anders omschrijven