George Michael & Wham! - Last Christmas (2019)

Label: Sony

1. Wham! - Last Christmas (4:24)
  2. George Michael - Too Funky [Single Edit] (3:46)
  3. George Michael - Fantasy (5:01)
  4. George Michael - Praying for Time (4:41)
  5. George Michael - Faith (3:16)
  6. George Michael - Waiting for That Day (4:51)
  7. George Michael - Heal the Pain (4:45)
  8. George Michael - One More Try (5:50)
  9. George Michael - Fastlove, Pt. 1 (5:29)
  10. Wham! - Everything She Wants [Edited Version] (5:29)
  11. Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go (3:52)
  12. George Michael - Move On (4:47)
  13. George Michael - Freedom! '90 (6:30)
  14. George Michael - Praying for Time [Live] (5:15)
  15. George Michael - This Is How (We Want You to Get High) (4:00)
avatar van Darkzone
Nog geen stemmen voor deze zeer fijne verzamelaar cq soundtrack???

avatar van Darkzone
En waarom staat deze niet bij George Michael onder Soundtracks of verzamelalbum??

avatar van Brunniepoo
Ja, wel een fijne soundtrack dit, maar zonder de film is dit niet echt een logische verzamelaar.

En sterker, zo belangrijk zijn die liedjes nou ook weer niet voor de film, want dat is verder een vermakelijke romkom, maar geen film die ook maar iets met George Michael te maken heeft. In mijn herinnering is Heal the Pain een sleutelnummer in de film, sluit Last Christmas ook nog wel aan bij de beelden en de rest is op zijn best inwisselbare achtergrondmuziek. Maar wel goede achtergrondmuziek uiteraard.

avatar van rkdev
Natuurlijk is dit een lekkere compilatie van Wham! en George Michael liedjes, die zonder de film natuurlijk zeer overbodig is. Toch is er voor fans (zoals ik) 1 belangrijke reden dit album tóch aan te schaffen: het nooit eerder uitgebrachte nummer “ This Is How (We Want You to Get High)” dat zeker de moeite waard is. Wat dan wel weer irritant is, is dat er op de LP versie een langere versie staat. Om compleet te zijn zou je dus beiden aan moeten schaffen .

avatar van Gert1980
Mooie soundtrack van een verrassend mooie film!