William Prince - Reliever (2020)

Canada
Roots
Label: Glassnote

1. The Spark (3:59)
  2. Wasted (2:44)
  3. Reliever (4:13)
  4. Always Have What We Had (5:10)
  5. Old Souls (4:13)
  6. That's All I'll Ever Become (3:37)
  7. Leave It by the Sea (3:46)
  8. Lighthouse (3:24)
  9. The Gun (3:50)
  10. Heaven and Hell (4:38)
  11. Great Wide Open (3:59)
avatar van Lambchop
Heel veel zin in, gaat groot worden.

avatar van heicro
Ik heb een paar filmpjes op YouTube gezien...wat een stem zeg!

avatar van janneman
Het kabbelt allemaal wat door, niet onaardig, niet verrassend wel prettig luisterend vooral dankzij de mooie diepe rustige stem.

3.5*

avatar van wvv89
William Prince slaat de handen ineen met Dave Cobb (en Canadese producent Scott Nolan). Een verrassende keuze, maar blijkbaar zag Cobb genoeg potentie in Prince. Die potentie maakt hij op Reliever absoluut waar. Met subtiele en zachte fiddles en pedal steels heb je mij helemaal om. Er wordt nergens buiten de lijntjes gekleurd, maar desondanks behoudt de plaat zo z'n charmes. En de stem van Prince heeft een bepaalde originaliteit en rauwheid die bijna verslavend werkt.