Kvelertak - Splid (2020)

3. Necrosoft (2:59)
  4. Discord (4:13)
  5. Bråtebrann (6:58)
  6. Uglas Hegemoni (3:32)
  7. Fanden Ta Dette Hull! (7:51)
  8. Tevling (4:07)
  9. Stevnemøte Med Satan (4:29)
  10. Delirium Tremens (8:10)
  11. Ved Bredden Av Nihil (6:31)

avatar van namsaap
Bråtebrann is alvast een erg lekker nummer! De band maakte op Summer Breeze ook een uitstekende indruk met de nieuwe zanger. Benieuwd naar dit album.

avatar van andnino
Beste Kvelertak sinds het debuut? Klinkt in ieder geval heerlijk energiek, enige nadeel wat ik nu zou kunnen noemen is dat de plaat iets te lang duurt.

avatar van gigage
Het is even wennen maar het is toch een band met een heel interessant eigen geluid. De zanger is wat eenvormig in zijn stemgeluid maar de cleane backingvocals maken het weer rete toegankelijk.

avatar van andnino
Ik weet dat iedereen best enthousiast was over Meir en Nattesferd, maar voor mij waren die albums echt een stap terug t.o.v. het debuut. De echte rock & roll spirit, in een leren metaljas gestoken, dat was zo aanstekelijk aan dat eerste album, en dat miste ik bij de opvolgers. Maar hier is het terug in volle glorie! Deze plaat is een bom energie, en blijft ook bij herhaalde beluistering interessant. Komt hoog in de jaarlijst bij mij!

avatar van AOVV
Lekker energieke plaat van de mannen van Kvelertak. De cover-art is ook weer dik in orde, zie ik. Toch alweer de vierde sterke release op rij!

3,5 sterren