Paediatrician - Harlequin Fetus (2019)

geen stemmen

Hongarije
Label: Sirius (I)

1. Dentist with a Hammer (3:18)
  2. Mass Grave (2:17)
  3. Chemical Lobotomy (1:41)
  4. Red Room (2:32)
  5. Lethal Injection (2:08)
  6. Cyclopia (2:23)
  7. Harlequin Fetus (1:37)
  8. Acid Therapy (3:00)
  9. Clinic of Torment (2:21)
  10. Anencephaly (2:14)
  11. Phantom Pain (2:11)
  12. Cotard Syndrome (2:17)
  13. Birth Control (2:03)
  14. 100% Medically Accurate (2:36)
avatar van B.Robertson
Afgezien van een incidentele release uit de begintijd doet death metal/goregrind-band Paediatrician niet aan splits. Men komt om de zoveel jaar met een album, wisselt daarbij regelmatig van label, maar probeert altijd snelheidsrecords te handhaven of verbreken. En gezien dat laatste stelt dit album mij na één keer luisteren teleur - men is vooral met dat gegeven bezig en lijkt zich niet om wat variatie druk te maken. Kan aan mijn stemming gelegen hebben of het voor langere tijd naar veel van dezelfde tak van extreme metal luisteren.