Berlin - Transcendance (2019)

1 stem

Pop / Electronic
Label: Cleopatra

1. I Want You (3:38)
  2. Show Me Tonight (3:02)
  3. Transcendance (3:37)
  4. Lust (3:05)
  5. On My Knees (4:07)
  6. Sex (I’m A…) (4:21)
  7. No One Left Alive (3:19)
  8. All for Love (4:43)
  9. In My Heart (3:56)
  10. Majesty (3:08)
avatar van Killeraapje
Nieuw album van de band die ooit een hit had met Take my Breath Away.

Inderdaad. En wat vind je ervan ?

avatar van vielip
Vergeet het prachtige Like flames niet!

avatar van Killeraapje
WillemM schreef:
Inderdaad. En wat vind je ervan ?

Moeilijk te zeggen ik heb het album niet in mijn bezit en heb hem 1x gehoord. Wat mij opviel is het hoge elektronica gehalte. Het beste nummer was wat mij betreft No One Left Alive. Dat is nog een beetje duister en melancholisch.

Ik hoor zangeres Terri Nunn - MusicMeter.nl het liefst in de stijl die ze had toen ze met The Sisters of Mercy - MusicMeter.nl Under The Gun zong.

Verder moet gezegd dat ze nog altijd prima bij stem is maar dat niet elk nummer aan mijn smaak voldoet.
Ik zal ze echter altijd blijven volgen.

avatar van vigil
Nou vooruit, klein 6je

En net als mijn voorganger vind ik No One Left Alive de beste. De nieuwe versie van Sex (i'm a...) is ook wel aardig, stuk beter dan de 2014 versie van het Metro album.

Deranged
Hitsige tante.