Glory - Danger in This Game (1989)

Zweden
Label: BOZZ

1. Danger in This Game (3:31)
  2. Never Stop (3:38)
  3. Feel the Fire (3:41)
  4. This Is the Loves (3:55)
  5. Runaway (3:22)
  6. Like an Eagle (4:48)
  7. Harmony (4:01)
  8. I'm Hurt (3:26)
  9. Tell Me (If I'm Wrong) (3:22)
  10. Survivor (3:05)
  11. Exhibition (3:31)
avatar van Metalhead99
Lekkere radiovriendelijke luisterrock. De zanger is niet slecht, maar steekt er nergens echt bovenuit. De band komt dan ook pas echt goed tot het recht met het instrumentale "Exhibition" dat bol staat van erg fijn riffwerk.

avatar van vielip
En nog een prima melodic hardrockband uit Zweden. Kan moeiteloos mee in de rij bands die destijds uit dat land kwamen; Europe, Treat, Return, Easy Action, 220 Volt, Madison, Alien en Swedish Erotica to name a few. De zanger is goed maar zoals hierboven ook al aangegeven steekt ie er ook nergens bovenuit. Maar laat je daardoor niet tegenhouden want slecht is 'ie ook zéker niet! Op latere albums schijnt Goran Edman te zingen dus die moet ik ook maar eens gaan checken. Het gitaarwerk doet meermaals aan John Norum (Europe) denken ten tijde van diens eerste solo plaat 'Total control'. En dan met name de sound. Erg goed dus! De nummers zitten vakkundig in elkaar en het synth werk is smaakvol maar nooit overheersend. En uiteraard zijn de koortjes in ruime mate aanwezig.