menu

Vredehammer - Viperous (2020)

mijn stem
3,70 (5)
5 stemmen

Noorwegen
Metal
Label: Indie

  1. Winds of Dysphoria (5:05)
  2. Aggressor (4:49)
  3. Suffocate All Light (3:59)
  4. Viperous (4:31)
  5. Skinwalker (4:33)
  6. In Shadow (5:25)
  7. Wounds (4:37)
  8. Any Place but Home (4:56)
  9. From a Spark to a Withering Flame (4:42)
totale tijdsduur: 42:37
zoeken in:
avatar van gigage
3,5
Ik meen dat de band in het black landschap opduikt maar de riffs zijn daar te strak voor. Het heeft ook iets van tech death weg maar daarvoor is het wat te traag. En met de toegevoegde toetsen heeft het iets industrials. Het zal je huis maar wezen maar de binnenhuis architect weet de stijlen mooi te combineren wat het een frisse kijk op de Noorse metal oplevert. Op basis van twee tracks, de rest komt vrijdag pas.

avatar van AOVV
3,0
Deze band is van verschillende markten thuis, hoor ik. Niet altijd even succesvol, vooral wanneer de sound wat vol klinkt (werkelijk elk gaatje wordt dan gevuld), maar voor een paar nummers vind ik dit best geslaagd. De titel van de tweede song zegt mijns inziens al genoeg over het karakter van deze plaat.

3 sterren

Gast
geplaatst: vandaag om 17:50 uur

geplaatst: vandaag om 17:50 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.