menu

Laura Pausini - Resta in Ascolto (2004)

mijn stem
4,21 (12)
12 stemmen

Italië
Pop
Label: Atlantic

  1. La Prospettiva Di Me (3:05)
  2. Vivimi (3:54)
  3. Resta in Ascolto (3:29)
  4. Il Tuo Nome in Maiuscolo (3:19)
  5. Benedetta Passione (4:11)
  6. Come Se Non Fosse Stato Mai Amore (4:00)
  7. Così Importante (3:28)
  8. Parlami (3:43)
  9. Dove L'aria E Polvere (3:47)
  10. Amare Veramente (4:00)
  11. Mi Abbandono a Te (4:42)
totale tijdsduur: 41:38
zoeken in:
avatar van waardamme
4,5
Beste plaat van Pausini. Vivimi, Benedetta en het titelnummer zijn topnummers.

5,0
Uitstekende plaat en misschien wel Laura's beste.
Uitschieters zijn Vivimi, prachtig in zijn eenvoud, en Come Se non Fosse Stato Mai Amore, een verbluffend goed gecomponeerd nummer en één van mijn favoriete nummers ooit.
Grote klasse !

avatar van west
4,5
Laura Pausini is een grote artiest: ze verkocht tientallen miljoenen albums, voornamelijk in het Italiaans en Spaans. Ze heeft succes (gehad) in Europa, Zuid- Midden- en Noord-Amerika. Ze doet dat met haar hele fraaie stem en vaak echt mooie popliedjes. Op dit Resta In Ascolto rijkt ze tot haar hoogste niveau: dit moet één van haar beste albums zijn. Alles klopt: de liedjes, de zang, de begeleiding en de productie. Ook het artwork is mooi. Er staat geen vuller op dit album en alle nummers zijn (erg) goed. Mijn favorieten zijn het ABBA achtige La Prospettiva Di Me, het hele fraaie Vivimi, titelsong Resta in Ascolto, het mooie Il Tuo Nome in Maiuscolo, het oh zo lekkere Benedetta Passione, Come Se Non Fosse Stato Mai Amore & Parlami. Echt een uitstekende popplaat, met een briljante kant A!

Gast
geplaatst: vandaag om 10:01 uur

geplaatst: vandaag om 10:01 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.