“Sir” Oliver Mally/Hubert Hofherr - Overdue (2020)

1 stem

Zwitserland
Blues
Label: Timezone

1. Mainstreet Blues (2:48)
  2. Cracks in the Mirror (6:15)
  3. Butterfly Girl (3:58)
  4. Sweet & Fine (4:08)
  5. Meet Me in the Alley (4:45)
  6. Sittin' Here Wonderin' (5:10)
  7. My Old Friend the Blues (3:41)
  8. I.D.C.A.A. (2:53)
  9. Gin-Ology (1:09)
  10. Got Some Nasty Habits (4:59)
  11. Time (6:20)
avatar van Broem
Kwam deze supersympathieke Zwitser tegen in 2012 met zijn album "Sir" Oliver Mally's Blues Distillery - Fleeting Moments (2012) - MusicMeter.nl Recht toe, recht aan blues uit zijn hart en ‘n heerlijk album. Ben Oliver Mally blijven volgen en wilde hem graag eens live zien. Kwam echter nooit verder dan Zwitserland en Duitsland. Daar heeft ie een aardige fanbase. Totdat...ja Oliver kwam naar het prachtige Brabantse Heusden voor een optreden in de plaatselijke kroeg. Georganiseerd door de plaatselijke boekwinkel broem er met z’n muziekmaat heen en voor ongeveer 15 plaatselijke fans gaf hij een mooi akoestisch optreden. Nooit meer vergeten. Oliver had al snel in de gaten dat we speciaal voor hem kwamen en niet bij het opgewarmde entourage hoorden. We zijn best dronken geworden en heb z’n telefoonnummer en e-mailadres nog ergens liggen. Supersympathiek deze Zwitser.

Oh ja, dit album laat horen dat Oliver nog steeds heel lekker de blues kan spelen en zingen. Onvervalst authentiek en dat waardeer ik. Daar zouden we er meer van moeten hebben.