070 Shake - Modus Vivendi (2020)

R&B / Pop
Label: Def Jam

1. Don't Break the Silence (1:44)
  2. Come Around (1:36)
  3. Morrow (4:06)
  4. The Ebonys - It's Forever (0:17)
  5. Rocketship (3:04)
  6. Divorce (3:39)
  7. The Pines (3:33)
  8. Guilty Conscience (3:33)
  9. Microdosing (3:39)
  10. Nice to Have (3:52)
  11. Under the Moon (3:27)
  12. Daydreamin (2:48)
  13. Terminal B (5:30)
  14. Flight319 (3:21)
avatar van overmars89
"Accusations" was denk ik mijn meest gedraaide nummer vorig jaar. Al haar features zijn sterk. Haar eerste EP was ook zeker niet verkeerd. Ik ben gek op dat rauwe randje. Heel benieuwd of ze een heel album kan boeien..

avatar van overmars89
Op eerste gehoor valt het album toch een klein beetje tegen, maar ik denk wel dat het album groeipotentie heeft. Voor nu spreken me vooral de singles het meest aan, maar die nummers kende ik dus al. Het album is wel met een verfijnd oor geproduceerd, dat spreekt me wel aan. Al wil nog niet echt alles landen. Ook de teksten van 070 zijn tof. Veel pijn en verdriet, dat weet me normaliter wel te raken. Haar manier van croonen vind ik normaal gesproken ook heel tof, maar het is het gewoon allemaal net niet voor mij.

Wie weet als ik het album nog een paar keer een kans geef, dat ik het album meer ga waarderen.

avatar van TonyT
Guilty Conscience

avatar van Kos
Kos
Nooit gedacht dat ik nog zo'n vreselijk beroerde versie van The Pines zou horen.

avatar van Venceremos
Blijkt dit helemaal niet uit Den Haag te komen joh