Glenn Medeiros - Not Me (1988)

Label: Mercury

1. Fallin' (3:52)
  2. Never Get Enough of You (4:27)
  3. I Don't Want to Lose Your Love (4:26)
  4. No Way Out of Love (4:20)
  5. You're My Woman, You're My Lady (3:42)
  6. Love Always Finds a Reason (4:33)

met Elsa

7. Someday Love (4:33)
  8. Long and Lasting Love (Once in a Lifetime) (3:39)
  9. Heart Don't Change My Mind (4:43)
  10. I Don't Wanna Say Goodbye (4:47)
  11. Not Me (3:56)
  12. Un Roman D'amitie - Friend You Give Me a Reason (4:25)

met Elsa

avatar van Darkzone
Love Always Finds A Reason is in Nederland als duet uitgebracht met Ria Brieffies van de Dolly Dots en was alweer de 3e hit van Glenn. Long And Lasting Love was eerder al een top 10 hit in ons lang (ja, echt waar).

0,5
Vreselijke muziek, dit tweede zeur album van ons aller Glennetje. Overschrijd de pijngrens. 0,5

ATZ
Een typisch album uit de late jaren 80. Qua stijl zit het een beetje tussen Rick Astley en Johnny Hates Jazz in.
De ballads zijn mierzoet, maar die weg hadden meer artiesten eind jaren 80 ingeslagen.
Jeff Porcaro speelt ook nog mee op een paar nummers.
Minpuntje is dat er een alternatieve versie van "Nothing's gonna change my love for you" op staat.
Verder een prima popalbum.