Martha High & The Italian Royal Family - Nothing's Going Wrong (2020)

1 stem

Soul
Label: Blind Faith

1. A Little Spark (3:28)
  2. Nothing's Going Wrong (4:21)
  3. Walked Away (4:15)
  4. I Sing America (3:48)
  5. Face My New Future (3:07)
  6. The End of the Rainbow (4:25)
  7. Room at the Top (3:31)
  8. Stop! Get Off My Back (3:13)
  9. Land of Broken Promises (3:16)
  10. Still Have a Lot to Learn (About Love) (4:35)
avatar van Reijersen
Martha High & the Italian Royal Family lijkt nieuw en dat is het met deze naam misschien ook wel, maar Martha High heeft al meerdere platen uitgebracht. Soms alleen, dan weer in samenwerking met Speedometer of the Shaolin Temple Defenders. Wat je dan kan verwachten van dit album? Precies wat de artiestennaam wellicht al doet vermoeden, in samenhang met de genreaanduiding van Soul. Een frontdame met een sterke stem en daar achter een band die strak de nummers ingespeeld hebben. Vintage sound, prima gedaan maar wellicht niet al te origineel meer. Aan de muziek ligt dat niet, aan de stem ook niet. Maar dit hebben we zo onderhand al zo vaak gehoord dat het allemaal wat op elkaar gaat lijken.