menu

Lynne Hanson - Just Words (2020)

mijn stem
3,80 (5)
5 stemmen

Canada
Country / Folk
Uitgebracht in eigen beheer

  1. True Blue Moon (3:00)
  2. Hearts Fade (3:23)
  3. Long Way Home (4:05)
  4. Just Words (4:12)
  5. Higher Ground (3:47)
  6. Clean Slate (4:01)
  7. Such a Random Thing (3:16)
  8. Lollipops and Roses (4:07)
  9. Every Minute in Between (3:37)
  10. Hemingway's Songbird (3:28)
  11. Would You Still (2:49)
totale tijdsduur: 39:45
zoeken in:
avatar van Bartjeking
4,0
Nog nooit van deze zangeres gehoord; maar na het horen van 'Long Way Home" moest ik dit album toch eens een kans geven. Geen spijt van. Naast de fijne teksten en muziek is haar (voor een vrouw best wel donkere) stemgeluid toch wel haar unique selling point zoals ze dat in moeilijk engels uit drukken.

Hendrik68
In een ver verleden prees Lura River of Sand al eens aan als typisch plaatje voor mij. Ik weet niet of ik hem destijds gehoord heb, maar blijven hangen is hij dan niet. Het is inmiddels 2020 en Hanson heeft een nieuwe worp. Ik kan nu al melden: deze blijft zeker wel hangen. Haar stem is wel een dingetje. Dat duurt echt wel een paar nummers voor je daar doorheen bent. De nummers zitten stuk voor stuk heel professioneel in elkaar. De instrumentale aankleding is zeer smaakvol en de lichte neiging in een aantal nummers naar de blues zorgt ervoor dat de aandacht tot het einde optimaal is. Hoogtepunt vind ik wel Hemingway's Songbird die tegelijk tekstueel ook een groot deel van de lading dekt.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:06 uur

geplaatst: vandaag om 08:06 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.