Elephant Stone - Hollow (2020)

Canada
Label: Elephants on Parade

1. Hollow World (4:03)
  2. Darker Time, Darker Space (1:01)
  3. The Court and Jury (1:07)
  4. Land of Dead (1:49)
  5. Keep the Light Alive (1:46)
  6. We Cry for Harmonia (4:18)
  7. Harmonia (5:11)
  8. I See You (5:28)
  9. The Clampdown (3:42)
  10. Fox on the Run (4:40)
  11. House on Fire (3:53)
  12. A Way Home (3:14)
avatar van Michiel Cohen
Het gaat heel snel bergafwaarts met deze band.

avatar van WoNa
Ik vind het juist erg lekker klinken Michiel Cohen. Al geef ik toe dat Hollow geen hemelbestormende plaat is. Als geheel luistert het wel erg prettig weg.

Beste album van de band tot nu toe. Waar ik eerder enkele tracks per album selecteerde als de moeite waard, is Hollow als geheel van A tot Z boeiend, met als hoogtepunten 'I See You', 'The Clampdown' en 'House On Fire'. Wat een vermakelijke plaat. De kritieken zijn niet hoopgevend waar het gaat om een definitieve doorbraak, maar toch hoop ik daar wel op.

Voor al wie bij Tame Impala zijn afgehaakt bij Currents, gaat Hollow verder waar Lonerism eindigde.