Soul Asylum - Hurry Up and Wait (2020)

Label: Blue Elan

1. The Beginning (3:55)
  2. If I Told You (3:51)
  3. Got It Pretty Good (3:16)
  4. Make Her Laugh (4:03)
  5. Busy Signals (2:54)
  6. Social Butterfly (3:52)
  7. Dead Letter (3:05)
  8. Landmines (3:14)
  9. Here We Go (3:05)
  10. Freezer Burn (3:26)
  11. Silent Treatment (4:02)
  12. Hopped Up Feelin' (3:22)
  13. Silly Things (3:51)
Wat een plaat van Dave Pirner en zijn kornuiten. Nog eens échte songs, geen fillers, en het spelplezier spat er zo van af. Het begint al direct met opener "The Beginning", een song die zich direct in je hoofd nestelt. En luister maar eens naar "Got It Pretty Good". Of wat te denken van "Freezer Burn". En daarmee heb je onmiddellijk mijn 3 favorieten. Deze kan voor mij makkelijk naast Grave Dancers Union staan, hun internationale doorbraakplaat (die hier volgens mij trouwens onterecht een veel te lage score krijgt).