Sutrah - Aletheia (2020)

1 stem

Canada
Label: Artisan Era

1. Variation I.I - Umwelt (3:47)
  2. Variation I.Ii - Lethe (4:55)
  3. Variation Ii.I - Dwell (3:53)
  4. Variation Ii.Ii - Genèse (15:48)
110!
luister en huiver, vooral naar Lethe

avatar van Eddie
Luisteren, check. Dat huiveren viel wel mee hoor. Overigens wel een sterke plaat. De plaat begint wat rommelig, ik krijg sterk heft gevoel dat bij eerste nummer de muzikanten langs elkaar heen spelen, daardoor verzuipt het in een brij van death-metal gebeuk zonder dat het ergens heen gaat. Afzonderlijk is het dan goed gespeeld maar als geheel komt het me heel zenuwachtig over. Na het eerste nummer past het mij een stuk beter, en klinkt het meer als een geheel. Vooral leuk is die gitaarsyntersizer ergens halverwege (ik luister meestal in de auto, dus in welk nummer dit was durf ik niet te zeggen). Al met al ben ik wel blij met deze ontdekking tnx 110!