menu

Supersuckers - Play That Rock N' Roll (2020)

mijn stem
3,25 (2)
2 stemmen

Verenigde Staten
Rock
Label: Acetate

  1. Ain't Gonna Stop (2:49)
  2. Gettin' Into Each Other's Pants (2:44)
  3. Deceptive Expectations (3:42)
  4. You Ain't the Boss of Me (3:54)
  5. Bringin' It Back (2:35)
  6. Play That Rock N' Roll (3:07)
  7. That's a Thing (2:20)
  8. Last Time Again (2:55)
  9. Die Alone (3:29)
  10. Dead, Jail or Rock N' Roll (3:30)
  11. A Certain Girl * (2:05)
toon 1 bonustrack
totale tijdsduur: 31:05 (33:10)
zoeken in:
avatar van frolunda
3,0
(Opnieuw een) Aardig album van onze jongens uit Tuscon, Arizona, al worden de platen van de Supersuckers de laatste jaren wel redelijk inwisselbaar tegenover elkaar.
Op Play That Rock N' Roll krijgen we weer tien nummers stevige Rock 'n Roll met veel scheurende gitaren voorgeschoteld, plus een punk randje dat jammer genoeg per album steeds iets kleiner wordt.
Ondanks dat is het best een aangename plaat, met behoorlijk wat variatie, vooral Last Time Again, Deceptive Expectations en het titelnummer zijn zeker de moeite waard. Ook nog een leuke cover van A Certain Girl, een nummer dat oorspronkelijk van Ernie K-Doe is maar vooral bekend werd door de versie van the Yardbirds en een nog betere uitvoering door de Zweedse Nomads.
Alles overziend is Play That Rock N' Roll een tamelijk goed album geworden maar voor mij mogen de Supersuckers zich de volgende keer weer eens op de Country storten.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:58 uur

geplaatst: vandaag om 23:58 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.