Aaron Boyd - Until the End (2019)

Country / Rock
Uitgebracht in eigen beheer

1. Coming Home (5:08)
  2. A Thousand Miles (4:53)
  3. Until the End (5:25)
  4. Hard to Lose (5:32)
  5. Peace of Mind (Jeff's Song) (6:46)
  6. Change (4:38)
  7. Turn Back Time (4:51)
  8. Reconcile (5:18)
  9. Bound to Fall (3:25)
avatar van Tonio
Fraai album! Nu pas een beetje bekend aan het worden, terwijl het al uit 2019 stamt. Tja, dat krijg je met albums die in eigen beheer zijn uitgebracht. Anders had ie zeker in mijn top 10 van 2019 gestaan.

Uitstekende songs, een warme enigszins gruizige stem en fraai gitaarwerk!

avatar van heicro
Beetje veel van hetzelfde. De toevoeging van een mondharmonica en een pedalsteel hier en daar, had wonderen gedaan, denk ik. Niettemin, zeker een fraai album.

avatar van VDB79
Dankzij 5 sterren review van Altcountry.nl op het spoor gekomen en, zoals zovaak, een schot in de roos.
Schitterend album.

avatar van Gladius
Inderdaad, dit is uitstekende country rock. Twee luisterbeurten en het is bingo bij mij. Doorleefde stem, er zit echt veel gevoel in de songs. De elektrische gitaar heeft de overhand, al hoor je hier en daar ook eens een strijker (Change). Een pedal steel zou er inderdaad bij mogen.
Ik ga zeker naar luisteren op TakeRoot.

Hij doet me trouwens wat denken aan Andrew Adkins. Hem heb ik ook ontdekt op TakeRoot enkele jaren geleden. Zou grappig zijn moest Aaron op hetzelfde podium terechtkomen (attic)