menu

Monophonics - It's Only Us (2020)

mijn stem
3,89 (19)
19 stemmen

Verenigde Staten
Soul / Funk
Label: Colemine

  1. Chances (3:19)
  2. Suffocating (4:14)
  3. Last One Standing (7:16)
  4. Tunnel Vision (5:20)
  5. It's Only Us (4:58)
  6. Run for Your Life (4:23)
  7. All in the Family (4:56)
  8. Day by Day (4:50)
totale tijdsduur: 39:16
zoeken in:
avatar van Nr.4
Eerste soulplaat van 2020 die ik de moeite waard vind. Titeltrack staat hier lekker op repeat.

avatar van Reijersen
4,0
Monophonics, ik hoorde nog niet eerder een plaat van ze. De zanger Kelly Finnigan kende ik dan weer wel en zo ben ik ook bij deze plaat uit gekomen. En wat een fijne muziek is dit zeg! Vooral muziek dat je als geheel moet beluisteren omdat ze als doel hebben één geheel te creëren met een plaat. Alles draagt één grote fijne sfeer uit. Hier en daar wat afwisseling en tempo en groove, maar steeds met dezelfde sterke basis in het achterhoofd. Topmuzikanten en een topzanger die samenwerken en zeer fijne songs smeden. The Monophonics hebben mijn aandacht. Duidelijk tijd om ook hun vorige platen eens nader onder de loep te nemen, want muziek als dit smaakt 100% naar meer.

avatar van djarend
5,0
Fantastische Californian soul plaat. Mooie tracks die je ook af en toe gewoon de flower power feel geven,... hopelijk komen die eens in NL spelen

Gast
geplaatst: vandaag om 11:11 uur

geplaatst: vandaag om 11:11 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.