Ivanhoe - Blood and Gold (2020)

geen stemmen

Duitsland
Label: Massacre

1. Midnight Bite (4:03)
  2. Broken Mirror (3:51)
  3. Fe Infinita (2:14)
  4. Blood and Gold (5:30)
  5. Martyrium (4:51)
  6. If I Never Sing Another Song (3:55)
  7. Solace (4:11)
  8. Shadow Play (4:44)
  9. Perfect Tragedy (5:14)
avatar van gigage
Je hebt zo van die gitaarhooks waarvan je weet, ja dat is prog, dit doen we al 45 jaar zo. Gelukkig blijft Ivanhoe er niet teveel in gevangen. De Duitsers proberen er maar het beste van te maken en het gitaarwerk is best aardig. Ook de zangmelodieen zijn nog niet eens zo slecht geschreven behalve dan dat het gezongen wordt door een Bruce Dickinson die op zijn 80e nog eens van zich laat horen. Geen power, geen charisma, bijna fluisterend, uitgeblust.
Dan bij Infinite zingt er een jongedame mee die zich maar aanpast ( octaaf te laag) aan de beperkte vocalist. Nou hup, kom op met die uithaal. Nope.