Steve Thomson - Steve Thomson (1989)

1 stem

9. Love of Money
  10. Driving in America
  11. I'm on My Way
avatar van Von Helsing
Zwitsers talent die nooit is doorgebroken. De single "Bleeding in my Heart" uit 1988 (niet op dit album) had net zo goed een joekel van een hit kunnen worden, vooral in die tijd. Hoog Europe gehalte, catchy refrein, lekkere solo, veel keyboards en vooral veel haar op zijn hoofd.

In Rusland kent bijna iedereen dit lied daar het werd gebruikt in de perestrojka film "Авария – дочь мента смотреть онлайн", Zonder dat mijnheer Thomson hier vanaf wist. Half Rusland was 20 jaar op zoek wie de uitvoerende artiest was, stond niet in de credits vermeld. Sinds youtube weten ze het!

YouTube - Steve Thomson - Bleeding In My Heart