Music for the Film Sound and Silence (2011)

geen stemmen

Duitsland
Jazz / Neoklassiek
Label: ECM

1. Keith Jarrett - Reading of Sacred Books (8:21)
  2. Arvo Pärt - Für Lennart in Memoriam (7:09)
  3. Giovanni G. Kapsberger - Arpeggiata Addio (7:16)
  4. Nik Bartsch - Modul 42 (6:23)
  5. Anouar Brahem - Sur le Fleuve (6:29)
  6. Marilyn Mazur - Creature Walk (2:34)
  7. Dino Saluzzi - Tango a Mi Padre (4:15)
  8. Eleni Karaindrou - The Beekeeper: Farewell Theme (1:45)
  9. Eleni Karaindrou - To Vals Tou Gamou (3:18)
  10. Vincente Greco - Ojos Negros (5:53)
  11. Giacomo Puccini - Così, Tosca (8:52)
  12. George I. Gerdjieff - Reading of Sacred Books (8:20)
  13. Arvo Pärt - Da Pacem Domine (4:57)
avatar van vigil
Zo, dit moet toch mooi zijn!

avatar van Broem
vigil schreef:
Zo, dit moet toch mooi zijn!

Aha, hij is toegevoegd. Poging gewaagd maar teveel werk om het voor mekaar te krijgen. Dank voor de moeite Titan...en zeker de moeite waard. Prachtalbum.

avatar van Mjuman
Broem schreef:

Zonder enige info -en met de divergentie in release-data van de tracks, en mijn interesse naar de herkomst heb ik maar ff gegoogle'd:
Iets over de achtergrond: Sounds and Silence – Travels with Manfred Eicher Sounds and Silence – Travels with Manfred Eicher - Jazzenzo

Mensen die helemaal los gaan op de laatste track zou ik Jan Garbarek & The Hilliard Ensemble - Officium (1993) willen aanraden; 10 jaar geleden heeft Garbarek dat nog eens over gedaan.

avatar van Broem
Thanx Mjuman. Kwam via Tidal op dit album toen ik naar Nik Bartsch aan het luisteren was en deze als luistertip kreeg aangeboden. Keur aan artiesten die ik absoluut weet te waarderen. Arvo Part wat minder maar ach...kniesoor die daar op let. Jan Garbarek weet mij zeker te bekoren. Zijn Jan Garbarek - Rites (1998) is andere koek dan zijn werk met The Hilliard Ensemble en een favoriet van me.