Robbie Nevil - Robbie Nevil (1986)

Label: EMI

1. Just a Little Closer (3:35)
  2. Dominoes (5:19)
  3. Limousines (3:58)
  4. Back to You (4:46)
  5. C'est La Vie (3:55)
  6. Wot's It to Ya (4:07)
  7. Walk Your Talk (4:29)
  8. Simple Life (Mambo Luv Thang) (3:47)
  9. Neighbors (3:40)
  10. Look Who's Alone Tonight (4:18)
avatar van musicfriek
Op dit album is de jaren 80 classic C'est La Vie te vinden. Nu heb ik dit nooit een echt bijzonder gevonden, vanwege het 'geschreeuw' in het nummer wat erg irritant is om te luisteren. Typisch geval van een one hit wonder.

avatar van RogerV
Vind die vrouwenstemmen bij C' est la vie wel vet juist. Ben Liebrand draait m nog wel eens. Best een strakke productie.

Andere tracks die ik van m vond zijn dan weer 3x niks dus inderdaad een keertje een schot in de roos deze man.

avatar van pureshores
en die C'est la vie kwam weer eens voorbij op de radio.

Het swingt wel de pan uit in de context van die tijd-het lijkt bij de 2e keer refrein wel of er iemand niet goed wordt (DE schreeuw waarschijnlijk)

Vanavond maar even kijken wat voor clip hier bij zit en of de schreeuw ook in beeld komt

avatar van pureshores
Vandaag tijdens werk op youtube een hele reeks 12" versies en extended versions van C'est la vie en Wot's it to ya (nummer kende ik niet echt) beluisterd en dat swingt allemaal lekker weg

avatar van Jonestown
Met dank aan Arthur Baker voor de remix en de Latin Rascals voor die dope-end edits.