Chromatics - Faded Now (2020)

Alternatieve titel: A Film for Your Ears

Electronic / Pop
Label: Italians Do It Better

1. Faded Now (3:54)
  2. You're No Good [Club Mix] (7:47)
  3. Twist the Knife [8 Track Version] (3:18)
  4. Street Lights (3:05)
  5. I Want to Be Alone (3:45)
  6. Touch Red [On Film] (4:01)
  7. Nocturne (2:13)
  8. Wishing Well [Alternate Version] (2:36)
  9. The Runner (3:24)
  10. Burning Bridges (1:54)
  11. Stiff as a Board (4:18)
  12. The Sound of Silence [On Film] (2:50)
  13. Bloody Mary (1:05)
  14. Move a Mountain [On Film] (3:13)
avatar van E-Clect-Eddy
Tja, Chromatics houdt er een vreemd beleid op na voor releases en hun titels.

Het album heet "Faded Now" gelijk aan de opener, maar dat staat niet op de hoes. Daar staat wel "A Film For Your Ears", maar niet alle nummers op het album zijn wat dromerige [On Film] versie's. Bovendien is dit het derde album waarop het Romeinse nummer VII prijkt, daar waar je eigenlijk de bandnaam zou verwachten.

Daarnaast verschenen de nummers van dit album al eens als een bonuscd bij het vorige album, terwijl de laatste 3 nummers al een op een losse EP verschenen. En verder was er vorige maand de release van het prachtige nummer Famous Monsters, die dan weer niet op dit album staat.

Vreemde jongens, die Rom... Chromatics.

avatar van ArthurDZ
E-Clect-Eddy schreef:
Vreemde jongens, die Rom... Chromatics.

Romatics

Weer een nieuw album, weer geen Dear Tommy Ik ga hem wel weer luisteren natuurlijk, Closer To Grey van verleden jaar was uiteindelijk ook een lekkere plaat. Wordt vervolgd!

avatar van MartinoBasso
Dit zijn gewoon alternatieve (inferieure) versies van het Closer To Grey album, niets bijzonders. Dit hoort imo dan ook zeker niet thuis onder hun reguliere albums, eerder onder verzamel, gelijkaardig aan hoe Kill For Love zich verhoudt tot Drumless.

avatar van Osiris Apis
Klopt, op Spotify staan deze nummers ook op de Deluxe edition van Closer To Grey.